+389 78 264 836
+389 75 291 711
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Interior & Exterior

 

Со вратите АЛКОР вашата куќа е секогаш обезбедена и во исто време украсена.

 
 
 
 

За нас

 

Кои сме ние?

 
АЛКОР во 2017 година го направи првиот чекор во секторот за внатрешни и надворешни врати. Како почеток, мала компанија со брз подем и приклучување кон големи компании со високи стандарди.

Сега позната како една од компаниите со висок капацитет, со силни, стабилни, модерни врати по прифатливи цени на пазарот.

Ние внесуваме иновации во вашите животи со секој производ што го создаваме. Каде можете да најдете серија модели на врати со широк спектар на инспирација и стилски дизајн.
 
 
 
 
Ние како компанија ви стоиме на располагање и ви нудиме високо квалитетни врати, модерни, издржливи врати, со европски систем и италијанска лиценца.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

голем избор на бои

 
 
 
 

Димензии

 
 
 
 

Инсталација

 
 
 
 
 
 

Услуги

 

Што нудиме

 
 
 
 
 
 
 

01

 
 
 

Блиндор врати

 
 
 
 
 
Нашите врати се изработени по највисоки стандарди, користејќи најквалитетни материјали (челик, алуминиум). Сигурноста на домот започнува со влезната врата! Затоа е важен квалитетот и стандардот по кои се изработени, а во Алкор Доорс ова ни е приоритет.
 
 
 
 

 
 
 

02

 
 
 

Собни врати

 
 
 
 
Избор на добра собна врата е една од најважните одлуки кои треба да ги донесете при опремување на Вашиот ентериер. Нашите врати се произведени од внимателно одбрани материјали и изборот на бои ни е секогаш најголем.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

03

 
 
 

Карактеристики на нашите врати

 
 
 
 
  • Голем отпор на површината
  • Отпорен на гребнатини во споредба со традиционалните врати
  • Антибактериски, отпорен на производи за хемиско чистење, влага и тешки услови
  • МДФ со внатрешна дрвена површина
  • Различни опции за боја
  • Различни опции за кутии (од 8 см до 34 см)
 
 
 
 
 
 

Сите услуги за врати во вашиот дом.

 
 
 
 
 

Јавете се на +389 75 291 711

 
 
 
 
 
 

Производи

 

Дел од нашите производи

 
 
 
 
Алкор Доорс
 

Цени се себеси, семејството и домот.

 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*